خشک کردن گردو
برای اینکه بتونیم محصول گردو رو به مدت طولانی نگهداری کنیم باید اونارو خشک کنیم. شما میتونید به 3 روش این کار رو انجام بدید.
1) خشک کردن در اجاق
به طور کلی چون نمیشه دمای مورد نظر رو در اجاق ها تنظیم کرد و چربی گردو در دمای بالای 28 درجه سفت میشه پس مزه گردو تغییر میکنه و این شیوه برای خشک کردن گردو پیشنهاد نمیشه. همچنین تو این روش احتمال این هست که فقط پوسته گردو خشک بشه.
2) خشک کردن در هوای آزاد
این روش که یکی از متداول ترین روش های خشک کردن گردو هست هیچ هزینه ای نداره و برای استفاده از این روش باید مطمئن باشید که هیچ رطوبتی به گردو نمیرسه. پس خشک کردن گردو در شب که مقدار رطوبت زیاده توصیه نمیشه. خشک کردن گردو در هوای آزاد با دو روش قاب چوبی و رومه صورت میگیره که ما به نوع رومه میپردازیم. برای اینکه از رومه برای خشک کردن گردو استفاده کنید باید نکاتی رو زیر نظر داشته باشید:
- دمای اتاق باید حداکثر 20 درجه سانتیگراد باشه و مرطوب نباشه.
- انبار برای این روش مناسب نیست.
- هرچه به هم نزدیک تر باشند ، احتمال کپک زدگی وجود دارد.
- با این روش گردوها در طی مدت 4 هفته خشک می شه.
- شما باید هر 2 روز یک بار گردو ها رو بچرخونید.
- با کاهش وزن 50 درصد ، گردو ها خشک میشن.
3) خشک کردن با دهیداتور یا دستگاه خشک کن
اگه نمیخوایید زمان زیادی برای خشک کردن گردو صبر کنید این روش میتونه مناسب باشه. دستگاه خشک کن در مقایسه با اجاق ها امکان تنظیم دما رو داره و باعث میشه مزه گردو حفظ بشه. تنها نقص این روش اینه که فضای دستگاه محدود هست و شما برای خشک کردن مقدار محصول بیشتر باید چند بار از دستگاه استفاده کنید. این رو در نظر داشته باشید که هنگام استفاده از این دستگاه دمای اونو روی کمترین درجه حرارت تنظیم کنید. طی 6 الی 8 تمامی گردوهای شما خشک میشن.
رفع مشکل کشاورزان با قطع رابطه از واسطه گرها
خشک ,گردو ,روش ,رو ,دستگاه ,دمای ,خشک کردن ,کردن گردو ,این روش ,برای خشک ,گردو در
درباره این سایت